Japansk innovation til danske hjem

Slogan: Innovation og globalisering, der leverer en splinterny morgen til alle på jorden.

Forvaltningspolitik: Børst og forbedrer 3 kræfter med ”teknologisk magt, realiseringsstyrke og menneskelig magt” og udfordre reformen.

Da Paris-aftalen trådte i kraft, er der igangsat globalt initiativer til at realisere et lavt CO₂-samfund. Dette har ført til energibesparende og kølemiddelforskrifter i klimaanlægsindustrien til at accelerere og vokse mere forskelligartet og anspore til teknologisk innovation. Vi i Fujitsu General – med vores avancerede energibesparende teknologier – ser dette som en fremragende mulighed for at adskille os fra andre virksomheder.

Som producent er Fujitsu General fortsat med at vokse, efterhånden som teknologiske fremskridt og innovative teknologier dukker op. Gennem produktudvikling har vi genereret et stort antal avancerede produkter ved at være de første i verden eller i vores industri til at anvende mange teknologier i praktisk brug. I stedet for at søge efter kortsigtede resultater, vil vi fortsætte med at fokusere vores indsats på F & U, med at se ti år og endda tyve år fremad, da vi bestræber os på at skabe ny værdi baseret på banebrydende, innovative teknologier.

I lyset af disse omstændigheder vil vi bestræbe os på at levere morgendagens vidunderlige løsninger, der endnu ikke findes for mennesker over hele verden, hvorved deres liv og virksomheder forbedres med innovationskraften i overensstemmelse med vores mellemlangtidsstyringspolitik for 2020, som har sloganet af ”Innovation og globalisering.”

Innovation er født fra en kemisk reaktion, der opstår mellem ting af forskellige natur. Vi sigter mod at deltage i samskabelsesaktiviteter, hvorigennem vi respekterer hinandens forskelle og genererer innovation sammen på global skala uanset forskelle i nationalitet, race, køn, alder eller følelse af værdier. Den grundlæggende retning for vores virksomhed at sigte mod er den aktivitet, der fokuserer på den faktiske situation på det lokale sted, mens vi har et globalt synspunkt, det vil sige “Glokalisering”.

Gennem udvidelsen af informations- og kommunikationssystemer og elektroniske enheder, der leverer kvalitets brand- og katastrofeforebyggelsessystemer og køretøjsmonterede kameraer samt klimaanlægsbranchen, som er vores kerneforretning, sigter vi mod at være en gruppe af virksomheder, der give fred, rigdom, smil i hjertene hos mennesker over hele verden.

I et forsøg på at nå disse mål og gennem ledelse til at tænke på og gøre brug af personer, vil vi børste og styrke 3 kræfter med ”Teknologisk magt, realiseringskraft, menneskelig magt”, yderligere fremskynde forretningsudvikling; og fortsætter med at generere forretningsinnovation i fremtiden.

Tag en klog beslutning
med Fujitsu

Der findes mange gode varmepumper på markedet. Det er dog værd at være kritisk, når du sammenligner de forskellige producenters specifikationer.

Lydniveauet alene er ikke bestemmende for oplevelsen af komfort. Lydens karakter er nok endnu vigtigere – tænk eksempelvis på barnegråd og musik ved samme lydstyrke. Fujitsu er særligt opmærksomme på lydens karakter i udviklingsprocessen.

Fujitsu er kendt for ærlige og pålidelige produkter, som holder hvad de lover, år efter år, og der er selvfølgelig 5 års garanti.

varmepumper fra godkendte forhandlere


Er du klar til at få varmen? Bliv kontaktet af en Fujitsu forhandler

Vi har et landsdækkende netværk af godkendte og professionelle installatører, som er klar til at rådgive om og installere din nye varmepumpe.

> Bliv kontaktet